Service

Reparatie

U kunt uw apparaat ter reparatie sturen aan
Moccamaster Sales BV
Industrieweg Zuid 20A
3958VX  Amerongen

Voegt u een notitie bij met uw naam, adres, email, telefoonnummer en een aanduiding van het mankement. In de meeste gevallen hoeft u de losse onderdelen zoals deksels en kan niet mee te sturen. Als u de glaskan wel moet meesturen (in geval van doorstroomproblemen), verpakt u dan de glaskan in een aparte plastic zak. Mocht de kan tijdens transport breken, dan maakt het gebroken glas geen krassen op het apparaat.

Reparatie Douwe Egberts apparaten

U kunt uw apparaat met aankoopbon terugbrengen naar Blokker, zij zorgen ervoor dat het apparaat naar ons wordt geleverd. Na reparatie gaat het apparaat weer naar de Blokkervestiging waar u het apparaat heeft gebracht.

Registratie voor 10 jaar garantie

De registratie is door de Scandinavische organisatie ingesteld voor het geven van 10 jaar garantie. Deze registratie is niet van toepassing buiten de Scandinavische landen, waar een garantie van 5 jaar standaard is. Op de onderplaat staat een serienummer waaraan wij de productiedatum kunnen herkennen. Zo heeft ieder apparaat zijn garantie, ook als u de aankoopbon niet meer heeft.


Zit uw vraag er niet bij?

Stel dan hier uw vraag.

Foto
(max 10Mb)

Foto
(max 10Mb)

Geef svp aan welk type machine u heeft en voeg, indien mogelijk, een foto bij om uw vraag te verduidelijken.

Mocht u direct contact willen hebben.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8:30-12.30 en 13.00-17:00 uur: +31 (0)343 45 00 01

Moccamaster 2020 - Handbuilt by professionals