Onderdelen

Kalklampje

De Moccamaster met kalkaanduiding is alleen verkrijgbaar in Scandinavië. Deze is bij ons niet meer in het assortiment, omdat wij de ervaring hebben, dat het lampje pas gaat branden, als het te laat is. Ongeveer zoals het olielampje van de auto. Wij adviseren om te ontkalken na 100x koffie zetten, dat is precies een pakje koffiefilters.

Maatschepje

In het schepje passen 12 gram gemalen koffie voldoende voor 2 kopjes koffie. U kunt het maatschepje voor € 2,25 op onze webshop bestellen, dan komen er € 6,95 bezorgkosten bij.

Overlooppijpje

Tot voor kort was het overlooppijpje gemaakt van messing en een chroomlaagje. Het chroomlaagje laat los maar dit is niet schadelijk voor de gezondheid, de chroomstukjes komen in het filter. Het messing roest niet en is derhalve ook niet schadelijk. Nu is het doorlooppijpje van roestvrijstaal. Regelmatig ontkalken blijft daarom belangrijk.

Reparatieonderdelen

Voor onderdelen die u niet op onze webshop ziet, kunt u ons een email sturen naar info@moccamaster.nl. Voor een aantal onderdelen vragen wij u een afstandsverklaring te tekenen.

Thermoskan Cater Profi

Douwe Egberts heeft een tijd een andere leverancier gehad voor de thermoskannen. Als u de thermoskan niet op onze webshop ziet, is het waarschijnlijk de Cater Profi Kan.


Zit uw vraag er niet bij?

Stel dan hier uw vraag.

Foto

Als u een vraag heeft over uw Moccamaster, geef dan aan welk type machine u heeft.

Mocht u direct contact willen hebben.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8:30-12.30 en 13.00-17:00 uur: +31 (0)343 45 00 01

Moccamaster 2019 - Handbuilt by professionals