Moccamaster, de toegevoegde waarde

Technivorm is de fabrikant van de Moccamaster koffiezetapparaten en molens. Moccamaster filterkoffiezetapparaten zijn het resultaat van de toewijding van Technivorm aan productontwikkeling, onderzoek en een combinatie van handgemaakte kwaliteit en precieze technologie, wat de beste kop koffie sinds 1968 oplevert.

Alle Moccamaster producten hebben een keurmerk dat het voldoet aan de strikte kwaliteitsrichtlijnen van zowel het European Coffee Brewing Center (ECBC) als Specialty Coffee Association (SCA).

Moccamaster duurzaamHandgemaakt in Nederland

Tot op de dag van vandaag wordt elke koffiemachine met de hand gemaakt en individueel getest in een live situatie. Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt en verwerkt tot een betrouwbaar apparaat. Technvorm draagt ​​zorg voor het milieu door recyclebare materialen te gebruiken en ervoor te zorgen dat de producten energiezuinig zijn met een lange levensduur. Om dit te weerspiegelen, hebben de producten 5 jaar fabrieksgarantie.

Duurzame keuze

Moccamaster filterkoffiezetapparaten zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op een lange levensduur van het product, recycleerbaarheid, onderhoudsgemak en energie-efficiëntie. Met een uitzonderlijk lange levensduur en bedrijfszekerheid zijn Moccamaster filterkoffiezetapparaten een veilige en duurzame keuze die zelfs aan de hoogste verwachtingen voldoet.
Elke machine wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd. Zorgvuldig verpakt worden de Moccamaster machines over de hele wereld verstuurd.

Moccamaster 2020 - Handbuilt by professionals